zes leuke moederdagcadeaus

Zes leuke Moederdagcadeaus

Het is weer bijna Moederdag, de dag waarop je je lieve moeder in het zonnetje zet. De één heeft weinig met Moederdag, terwijl een ander het juist belangrijk vindt om zijn of haar moeder eens extra te verrassen. Een goede band met je moeder moet je tenslotte koesteren. Ook al heb je er weinig mee, toch is het leuk om je moeder extra in het zonnetje te zetten. Tenslotte heb je maar één moeder. En een cadeautje is zo gekocht, hoe klein of groot, het gaat uiteindelijk om het gebaar. In dit artikel hebben we zes leuke Moederdagcadeaus voor je bij elkaar verzameld. 


Fijne Brandt kaarsen om het gezellig te maken in huis 

Een lampje aandoen in huis is toch minder gezellig dan fijne geurkaarsjes of waxinelichtjes. Die geven toch een fijne warmte af en zorgen voor meer sfeer. Pak bij het diner de dinerkaarsen sterren erbij. Steek ’s avonds een heerlijk Brandt kaarsje aan als je tv-kijkt of een boek leest, zoals Brandt primavera. 


Ga voor leuke en spraakmakende tegeltjes

Kleurrijke tegeltjes kun je overal kwijt, daarom is dit het ideale Moederdagcadeau. Zet het op het toilet, op een kastje of hang het aan de muur in de keuken. De tegeltjes van Liefs uit Zierikzee hebben verschillende teksten, zoals I can by myself flowers, holy Guacamoly of kak. Heb je liever een grote muurposter aan de muur? Dat is ook mogelijk, shop hier de kleurrijke poster oploskoffie of nie mauwe. 


Een heerlijke thee doet het altijd goed 

Wie houdt er niet van een heerlijke thee? Een losse thee geven in een heerlijke smaak en in een mooie verpakking, zorgt ervoor dat je moeder tijd voor zichzelf kan nemen. Even bij kan komen met een leuk magazine, kookboek of boek. Heerlijk op de bank in de sierkussens met een warme plaid. Zie je je moeder al zitten? Bestel dan hier thee proost, thee hartje of thee bolus


Geef een mok cadeau op Moederdag 

Een origineel cadeau om te geven op Moederdag is een mooie koffiemok met daarop een leuke tekst. Koffie of thee valt altijd wel in de smaak, dus een extra mok kan je moeder vast gebruiken. Elke keer als zij er thee of koffie uit drinkt, dan denkt ze aan jou! Een koffiemok is verkrijgbaar met verschillende leuke woorden en in allerlei kleuren: koekie, l’amour, lovers of habibi. De mugs zijn gemaakt van echt keramiek en gaan lang mee, mits je ze natuurlijk niet laat vallen. Een ideaal cadeau om te combineren met thee of snoepjes.


Kies voor een mooi basic kledingstuk om je moeder te verrassen 

Weet je echt niet wat je moet geven aan je moeder? Ga dan voor een leuk basic kledingstuk. Basics horen in elke kledingkast van de vrouw en daarom zal je moeder heel blij zijn met dit kledingstuk. Basics zijn duurzame kledingstukken, die je bij elke outfit kunt toevoegen. Ga je voor opvallende printjes of juist voor neutrale kleuren? Shop hier het Yest shirt Icey, trui streepje-hartje of broek Yoan beige. Of bekijk onze uitgebreide kledingcollectie in de webshop. 


Op zoek naar een mooi Moederdag cadeau? Ga dan nu naar de webshop van Liefs uit Zierikzee en shop vandaag nog de leukste Moederdag geschenken en cadeausets.