Dit zijn de woondecoratie trends van 2024

Dit zijn de woondecoratie trends van 2024

Een nieuw jaar, betekent nieuwe woontrends. Het is altijd leuk om je interieur te veranderen aan de hand van de nieuwe trends. Je huis is namelijk waar je het meeste aanwezig bent, dus je moet je er goed thuis voelen. Door je interieur te veranderen kan je je weer thuis gaan voelen en het aanpassen naar je smaak. Elk jaar komen er nieuwe trends bij, sommige trends gaan weer voorbij. Wat zijn de woontrends van 2024 op het gebied van decoratie? We hebben het uitgezocht en delen het met je in dit artikel. 


Accessoires in natuurlijke materialen en aardetinten 

Duurzame materialen zie je steeds meer terug. Hout, glas bamboe en steen is niet alleen een duurzame keuze, ze brengen ook een stukje natuur in huis. Je huis wil je omtoveren tot een rustige oase, waar je kunt ontprikkelen van alles wat er om je heen gebeurt. Kies dus voor een hoge vaas van glas, koffiemokken van keramiek of een zeepschaaltje van bamboe. Duurzame woonaccessoires zijn: bloemenvaas Melodia of koffiemok met tekst.  


Kies voor vrolijke mugs in je keuken

In je keuken mag het allemaal wat kleurrijker en sfeervoller. Je ziet veel koffiemokken met grappige teksten terug. Deze kleurrijke mugs mogen gezien worden. Dus niet meer verstoppen in het keukenkastje, maar zet ze mooi neer op een dienblad in je keuken of eettafel. Kies voor een leuk schaaltje erbij en doe daar bijvoorbeeld koekjes of lekkere chocolade bij. Hier koop je grappige mokken met leuke teksten: : koekie, l’amour, lovers of habibi.


Voeg kaarsen toe voor een warme sfeer

Een woondecoratie wat echt doet voor de sfeer in je huis is een waxinelicht of kaars. Kaarsen zorgen voor een gezellige en warme sfeer, die een kamer hierdoor kan transformeren in een fijne omgeving. Je kunt kaarsen plaatsen in de huiskamer, eetkamer, slaapkamer of badkamer. Met deze Brandt kaarsen groene thee waan je je in een dromerige bloementuin, ideaal dus om aan te doen als je in bad gaat. Wil je je met een kopje thee terugtrekken en even bijkomen? Steek dan deze Brandt kaars wald aan, dan waan je je even in een heerlijk rustig bos. Of gebruik deze Dipdye kaarsen als dinerkaarsen. Met deze fantastische kaarsen, kan je lamp uit en maak je een aangename sfeer in huis. 


Maak het gezellig met mooie kussens en dekens

De interieurtrends van 2024 zijn sierkussens en dekentjes! Een belangrijke reden om kussens en lekkere warme dekentjes toe te voegen aan je interieur, is omdat je het lekker comfortabel maakt voor jezelf. Het is natuurlijk heerlijk om op koudere dagen weg te dommelen in de fijne en hippe kussens op je bank. Met een mooie plaid erbij, is het prima toeven op je bank. Daarnaast zijn kussens en dekens een fantastische manier om een uitnodigend huis te maken. Shop hier het Olivia deken groen, Frederik deken blauw of Doris deken blauw. Ga je liever voor mooie kussens? Koop dan hier Ruth kussensloop rood of Herdis kussensloop grijs


Wil je ook fijne huisdecoraties kopen voor je eigen interieur of om cadeau te doen? Ga dan nu naar de webshop van Liefs uit Zierikzee en shop vandaag nog kleurrijke decoraties voor je huis.