Vijf unieke producten die je als relatiegeschenk kunt geven

Vijf unieke producten die je als relatiegeschenk kunt geven

Originele relatiegeschenken

Een bedankje in de vorm van relatiegeschenken is een fijne manier om je waardering te tonen voor collega’s, werknemers of samenwerkingspartners. Het geven van een klein presentje tot een mooie uitgebreide giftset zorgt voor een tastbare herinnering aan een fijne samenwerking en het is altijd leuk om de ontvanger te verrassen met iets bijzonders. Maar eerlijk, je hebt het wel gehad met die bedrukte waterflessen of die standaard fles sterke drank. Het is toch veel leuker als je een mooi cadeaupakket kunt samenstellen, helemaal gericht op de ontvanger?

1 – Een theepakket samenstellen

Een leuke manier om de samenwerking met collega’s te bekrachtigen of juist om afscheid van elkaar te nemen is het samenstellen van een mooi theepakket. Met de juiste theekop, bijvoorbeeld de theekop Frida Kahlo of een van de strakke mokken met opdruk van Sisi zijn de perfecte basis voor een mooi pakket. Kies er vervolgens een heerlijke thee bij, bijvoorbeeld de Queen Berry Canister en je hebt een cadeau waar bij elke kop thee die gedronken wordt, de fijne samenwerking weer wordt herinnerd.

2 – Kletspotten

Een warm welkom voor een nieuwe collega of juist een leuke manier om iemand die al jaren in dienst is te verrassen. Met één van onze leuke Kletspotten heb je altijd iets om over te praten. Neem de Kletspot Business Babbel, waarmee je met de collega’s eens kunt testen hoe goed jullie elkaar kennen, maar ook elkaar kunnen aanvoelen en ervoor kunnen zorgen dat de werksfeer bij jullie in het bedrijf nog beter wordt. 

Wil je iemand een mooi afscheidscadeau meegeven? Laat dan alle collega’s iets aardigs schrijven op een van de kaartjes van de Applaus Kletspot. Er zijn 40 kaartjes voor lieve en mooie boodschappen, zodat er ruimte genoeg is voor een prachtige persoonlijke boodschap.

3 - Een persoonlijk cadeau voor je werknemers

Als je écht een origineel cadeau wilt geven, kijk dan vooral naar de personen zelf. In de webshop vind je diverse producten die perfect kunnen aansluiten op de wensen en voorkeuren van de ontvanger. Van thee tot oorbellen en van edelstenen tot wenskaart. Door iemand een cadeau te geven dat past bij zijn of haar geboortedatum en vaak ook karaktereigenschappen, laat je zien dat je echt verder kijkt dan ‘alleen maar een cadeau voor werknemers’ maar juist echt de persoon zelf ziet. 

4 – Relatiegeschenken voor kerst

Er is niets mis met een grote doos met lekker eten en zelfs het derde gourmetstelletje, tosti-apparaat of chocoladefonduepannetje. Maar is kerst niet het uitgesproken moment om je waardering nog even wat meer uit te spreken? Bij Liefs uit Zierikzee kun je terecht voor een klein kerst presentje tot op maat gemaakte kerstpakketten voor elk budget. Of ze nu bestaan uit eten en drinken, lifestyleproducten of juist een cadeaubon waarmee iemand zelf iets kan uitzoeken. Laat ons weten wat jouw ideeën zijn en dan gaan wij ermee aan de slag!

5 – Feestelijk afscheidscadeau

Afscheid moeten nemen van een fijne collega is natuurlijk nooit leuk, al kun je het afscheid wel wat verzachten met een bijzonder afscheidscadeau. Bij een afscheid ga je natuurlijk het liefst voor een blijvend cadeau. Bijvoorbeeld een set prachtige champagneflûtes om het leven te vieren of een bijzondere glazen whiskey set met geslepen whiskeyglazen en een karaf. 

Voor welke gelegenheid je ook op zoek bent naar een uniek en origineel cadeau, bij Liefs uit Zierikzee weet je dat je goed zit!