Kerstmis: Gezelligheid, Knusheid, en Cadeautjes – Oh My!

Kerstmis: Gezelligheid, Knusheid, en Cadeautjes – Oh My!

Dit is HET seizoen om vrolijk te zijn, en wat is een betere manier om wat feestvreugde te verspreiden dan door geschenken te geven en te ontvangen! Of u nu op zoek bent naar het perfecte cadeau voor jouw dierbaren of een aantal gezellige ideeën om jouw kerst nog specialer te maken, wij hebben het voor jou.

Wat maakt kerst zo leuk:

Cadeautjes

Geschenken geven en ontvangen: Wat is er niet leuk aan het geven en ontvangen van cadeaus? Het is een tijd om je geliefden te laten zien hoeveel je om hen geeft, en het is ook een geweldige manier om wat nieuwe dingen te krijgen!

Tip: om het jouw geliefden makkelijker te maken hebben wij een aantal cadeau ideeën op onze website geplaatst. Zoek jouw favoriete items op, zet ze op jouw verlanglijstje met de naam van onze website en geef deze subtiel aan jouw kerstman of vrouw. De pakjes worden feestelijk ingepakt en verzonden. Easy peasy lemon squeezy.

Kerstbomen

Er is iets met een kerstboom waardoor alles feestelijker aanvoelt. Misschien zijn het de lichten, de decoraties of de geur van dennen, maar wat het ook is, we zijn er dol op!

Wij hebben een hele speciale kerstboom.  De roze kerstboom is helemaal in de stijl van onze winkel en staat binnenkort te shinen in de etalage.

Kerstfilms

Er is niets beter dan jezelf op de bank nestelen voor een goede kerstfilm. Of je nu een fan bent van klassiekers zoals It's a Wonderful Life of Miracle on 34th Street, of je geeft de voorkeur aan modernere films zoals Elf of The Nightmare Before Christmas, er is zeker een kerstfilm voor iedereen.

 

Schaatsen

In Zierikzee vind je vanaf 10 december een gezellige schaatsbaan op het marktplein. Het hele centrum is versiert met heel veel kerstbomen met allemaal verschillende versieringen. Kom gezellig langs om te schaatsen en te struinen door de leuke straatjes.  

Waardoor is kerstmis jouw favoriete feestdag? Laat het ons weten in de reacties hieronder!!