Zakelijke cadeautjes

Ben je op zoek naar een originele zakelijke cadeau pakketten voor jouw werknemers of relaties. Zoek dan niet verder. Wij kunnen je daarbij helpen.

Wij kunnen je helpen om voor iedere gelegenheid een passend cadeau pakket samen te stellen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan secretaresse dag, kerstmis of goodiebags.

In onze conceptstore bieden veel kleine ondernemers hun producten aan waardoor we voor iedereen een pakket op maat kunnen maken. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan nu contact met ons op. Wij kunnen dan samen een passend cadeau pakket maken.

 

Wat zijn de prijzen?

De pakketten zijn helemaal naar wens samen te stellen. Hierdoor hebben wij geen vaste prijzen voor onze pakketten. De cadeau pakketten zijn al verkrijgbaar vanaf € 10,00 per pakket samen te stellen in ieder gewenst aantal.

 

Speciale shopavond

Vind je het moeilijk om een cadeau pakket samen te stellen?
Je kunt er ook voor kiezen om een speciaal shopmoment te organiseren. Conceptstore Liefs uit Zierikzee is dan alleen voor jouw bedrijf geopend en alle werknemers of relaties krijgen dan een voucher waarmee ze een cadeau kunnen uitzoeken.

Hieronder vind je onze laatste Instagram foto’s die een indruk geven van alle leuke producten die wij in onze winkel hebben liggen.

De waardering van www.liefsuitzierikzee.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 2 reviews.