Zakelijke gifts

Ben je op zoek naar een originele zakelijke cadeau pakketten voor jouw werknemers of relaties. Zoek dan niet verder. Wij kunnen je daarbij helpen.

Wij kunnen je helpen om voor iedere gelegenheid een passend cadeau pakket samen te stellen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan secretaresse dag, kerstmis of goodiebags.

In onze conceptstore bieden veel kleine ondernemers hun producten aan waardoor we voor iedereen een pakket op maat kunnen maken. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan nu contact met ons op. Wij kunnen dan samen een passend cadeau pakket maken.

 

Speciale shopavond

Vind je het moeilijk om een cadeau pakket samen te stellen?
Je kunt er ook voor kiezen om een speciaal shopmoment te organiseren. Conceptstore Liefs uit Zierikzee is dan alleen voor jouw bedrijf geopend en alle werknemers of relaties krijgen dan een voucher waarmee ze een cadeau kunnen uitzoeken.

Hieronder vind je onze laatste Instagram foto’s die een indruk geven van alle leuke producten die wij in onze winkel hebben liggen.

Afgelopen kerst wilde we iets extra’s doen voor onze medewerkers en dan niet iets standaards, maar echt iets Zeeuws.
Sascha heeft met heel veel zorg enorm leuke pakketjes samengesteld. Binnen twee weken waren wij ontzorgt en stonden er 248 cadeautjes klaar voor onze medewerkers!
Otto de Kat

Junior manager & Coach, Philadelphia zorg

kerstattentie
voorbeeld kerstpakket
De waardering van www.liefsuitzierikzee.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 41 reviews.