Stijlvol en vrolijk: met deze tips breng jij gemakkelijk kleur aan in jouw interieur

Stijlvol en vrolijk: met deze tips breng jij gemakkelijk kleur aan in jouw interieur

Stijlvol en vrolijk: met deze tips breng jij gemakkelijk kleur aan in jouw interieur

Wil je je huis opfleuren en wat meer kleur aan je interieur toevoegen? Meer kleur in je interieur kan echt een wereld van verschil maken. Heldere kleuren peppen niet alleen je stemming op, maar ook de ruimtes in je huis, waardoor het meteen een stuk gezelliger thuiskomen is. Of je nu net begint met inrichten of een bestaande ruimte een make-over wilt geven, er zijn genoeg makkelijke en leuke manieren om een kleurrijk interieur tot leven te brengen. In deze blog delen we onze tips over hoe je met woonaccessoires zoals posters, servies, kaarsen, en kussens jouw woonstijl een kleurrijke upgrade geeft.


Voeg kleur toe met servies en glazen

Eén van de makkelijkste manieren om kleur aan je interieur toe te voegen met huis accessoires is door kleurrijk servies en glazen te gebruiken. Kies voor schaaltjes, kopjes en glazen in vrolijke kleuren of met opvallende patronen. Deze items zijn natuurlijk niet alleen handig, maar zijn ook kleurrijke woonaccessoires die je eettafel en keuken meteen wat meer sfeer geven. Vrolijk servies en glazen brengen instant vreugde op elke eettafel en maken van elke maaltijd een feestje. Plus, het is natuurlijk ook een leuke manier om je gasten te verrassen tijdens een diner of borrel.


Verlicht je ruimte met kaarsen en lampen  

Sfeervolle kaarsen en lampen zijn echt onmisbaar als je de kleuren in je huis echt wil laten spreken. Door mooie lampen te combineren met de gezellige gloed van kaarsen, voeg je niet alleen licht toe, maar zorg je ook voor een warme, uitnodigende sfeer in je huis. Met kaarsen voeg je warmte en kleur toe. Bovendien staan ze ook nog eens heel gezellig. Ga voor een vegan geurkaars die je huis heerlijk laat ruiken, of kies een hanglamp met vintage fitting en lieve vogeltjes erop voor in je woonkamer of slaapkamer. Met deze opties voeg je sfeervol licht toe aan jouw interieur, perfect voor een avondje thuis maar ook voor de specialere momenten.

 

Zachte details: kussens en dekens 

Niets schreeuwt meer comfort dan fijne kussens en een stapel knusse dekens. Kies voor kussens en dekens in vrolijke kleuren om je bank of bed mee op te fleuren. Het is zo’n makkelijke manier om alles meteen gezelliger te maken. Ideale woon decoratie voor elk seizoen! In de lente en zomer kun je kiezen voor lichtere stoffen en tijdens de wintermaanden stap je over op de wat donkerdere kleuren. Perfect om lekker knus bij elkaar te kruipen. Door deze zachte, kleurrijke woonaccessoires maak je je huis pas écht warm en uitnodigend en natuurlijk ook een stuk kleurrijker.


Het toevoegen van kleur aan je interieur hoeft niet moeilijk te zijn. Met de juiste combinatie van kleurrijk servies, glazen, kaarsen, lampen, kussens en dekens van Liefs uit Zierikzee kun je heel makkelijk een vrolijke en fijne sfeer creëren. Kleine veranderingen op het gebied van woon accessoires hebben grote impact op je woonstijl. Ga lekker aan de slag met deze tips en tover je huis in no time om in een gezellige en kleurrijke plek die helemaal jouw stijl uitstraalt.