Nieuwe onweerstaanbare producten

Nieuwe onweerstaanbare producten

Oh, wat een leuke winkel is dit!’ ‘Allemaal gave spulletjes hier.’ `Ik kan hier alles wel kopen.’ Deze kreten vliegen ons regelmatig om de oren. Klanten reageren negen van de tien keer zo enthousiast als ze een stap in onze winkel zetten. Zonder naast onze schoenen te gaan lopen, zijn we inmiddels wel overtuigd dat jullie net zo enthousiast zijn als ons over alle mooie producten. Zelf roepen we vaak dat wij óók blij zijn met deze winkel. We worden immers omringd door al het moois wat we verkopen. Dit willen we natuurlijk maar al te graag in stand houden. Zo af en toe is een kleine uitbreiding van al dit leuks geen slecht idee. Reden te meer om een dagje af te reizen naar Haarlem. Daar bevindt zich in september de ultieme inkoopbeurs voor (woon) accessoires en cadeau artikelen. De perfecte plek om inspiratie op te doen en nieuwe aanwas te scoren voor onze winkel.

Verliefd

Bij binnenkomst werd meteen al duidelijk dat we hier niet binnen een uur buiten zouden staan. Wat een overweldigend aanbod aan producten. Iedereen die ook maar een klein beetje fan is van shoppen, zou hier z’n slag kunnen slaan. Vrijwel alle bezoekers liepen rond met een grote glimlach op hun gezicht. ‘Dit wordt wel een kwestie van gestructureerd te werk gaan’, zeiden we tegen elkaar. We passeerden al snel een stijlvolle stand in de mooiste pasteltinten. Min of meer betoverd, lieten we ons meevoeren door het verhaal van de twee jonge ontwerpers die verantwoordelijk zijn voor de originele kaarsenhouders, vaasjes en wandborden. We konden de verleiding niet weerstaan en al snel stonden we te discussiëren over de kleurkeuze. Een afweging tussen waar we zelf verliefd op zijn, de hardlopers en waar onze klanten blij van zouden kunnen worden. De tijd zal leren welke kleuren de meeste indruk gaan maken, maar feit is dat zowel de kaarsenstandaards als de wandvaasjes een mooie toevoeging gaan zijn voor ons assortiment.

Vinoos!

Naast de vele verrassingen op de beurs, zagen we ook een flink stel golden oldies die al enige tijd een vaste plek in onze winkel hebben. Aanvulling is altijd handig, dus ook die slaan we niet over tijdens onze zoektocht. Vinoos is zo’n merk waar we een tijdje terug al blij van werden. Hele bijzondere winegums met verrassende smaken. Geen aardbei of citroen. Nee, gewoon in de smaken Merlot, Sauvignon en zelfs champagne. Die laatste smaak had nog geen plaatsje in onze standaard maar komt nu ook richting Zierikzee. Naast deze smakelijke verleidingen, zagen we ook mooi, verpakte zeepjes shinen onder glanzende stolpen. Weer een perfecte aanvulling voor ons aanbod.

Zoveel nieuw...

Hoewel we bij Liefs uit Zierikzee aan sieraden geen gebrek hebben, was ook hier op de beurs meer dan genoeg variëteit als het gaat om alles wat glanst. Nu hebben wij toch al een zwak voor verfijnde sieraden. Goud, zilver, kleur, klein, groot, het was allemaal even aantrekkelijk. Weer keuzes maken en vooral ook heel veel laten bezinken. Dat laatste was overigens echt van groot belang. Het was op laatst zo overrompelend, dat een brochure of een visitekaartje uitkomst boden. Dan kunnen we er nog even met een objectieve blik naar kijken. Een dag of wat later als we alle indrukken hebben verwerkt. En met die instelling verlieten we moe maar met een meer dan voldaan gevoel, Haarlem. Terug naar Zeeland in afwachting van wat komen gaat. Nieuwsgierig geworden? Kom dan snel een keertje lang onze gezellige winkel in hartje Zierikzee. Tot gauw!