Het ultieme leven - de boekentips

Het ultieme leven - de boekentips

Veel mensen vragen zich af hoe ze het beste uit het leven kunnen halen. Wat is de beste manier om te ontspannen? Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik gezond blijf? En waar vind ik eigenlijk die unieke balans tussen werk en privé?

Op deze blog geef ik tips over hoe je het ultieme leven kunt leiden. Je leert hoe je rustiger in het leven kunt staan en hoe je een goede spijsvertering kunt krijgen. Ook krijg je tips over hoe je een klein paradijsje kunt maken op ieder plekje en hoe je de mooiste herinneringen kunt vastleggen.

 Ik wens je veel plezier bij het lezen van mijn blog en ik hoop dat je hier veel leestips en inspiratie op kunt doen!

Boekentip 1

Slow living
Een boek over langzamer leven. Hierin staan mooie projecten waarbij tijd geen rol speelt, waarbij je jouw handen moet gebruiken en waarbij je rust vindt.

Boekentip 2

De pluktuin
Een boek over het creëren van een pluktuin. Dit kan overal in een grote tuin maar ook zeker op een balkon. De fijnste tips en ideeën lees je in dit prachtige boek.

 

Boekentip 3

Holy Happy Belly
In dit boek vind je fijne ayurvedische recepten voor de herfst en de winter. Ayurveda gaat vooral over het vinden van jouw balans.
Leer hier meer over in het begin van het boek waarin de basis van ayurveda wordt uitgelegd.

 

De herfst en winter recepten uit dit boek worden gemaakt met de producten die in deze seizoenen groeien. De unieke kruidenmixen zorgen ervoor dat jouw lichaam verwarmt wordt en dat jouw spijsvertering optimaal werkt.
Denk je leuk maar dat zal wel ingewikkeld zijn. Juist niet. De recepten zij heel makkelijk te maken. 

Boekentip 4

Traveljournal
Een handig boekje waarin je al jouw waardevolle reismomenten kunt opschrijven zodat je alles later nog eens terug kunt lezen en je niets van de mooie herinneringen verloren gaat.

Boekentip 5

Tiktologie
Een mooi boek met tips en handvatten voor het maken van tiktok filmpjes. Je leert hoe

 jij zelf korte video’s maakt waar mensen graag naar kijken. Het staat vol inspirerende voorbeelden en handige checklists om meteen zelf aan de slag te gaan. Zo zet jij jezelf (en je bedrijf) op de kaart!

 

 

Heel veel leesplezier en we horen graag wat je welk van deze boeken jouw favoriet is.